Så fick vi då Ä N T L I G E N idag veta resultatet från den sista tentan i MBA-utbildningen, vilket var på tiden då omtentan är om en vecka, dvs nästa måndag. Men det gjorde inte så mycket då jag fick veta att jag klarade mig denna gången med. Awesome! Eller hur ungdomen nu säger idag. Känns oerhört skönt att 2 års slit nu är över och även om det varit kul så har det nog tagit ut ett högre pris än jag först trodde då jag faktiskt känner mig lite mentalt trött. Eller mentalt tröttare, kanske är bättre uttryckt. Hur som helst är jag oerhört glad och faktiskt en liten aningen stolt över mig själv som genomfört utbildningen i ett sträck och lyckats klara alla kurser på första försöket. Det var på håret med en kurs, och är fortfarande faktiskt en aning irriterad över hur oschysst upplagd den var, men den gick ju vägen med den med. Nu skall jag lugna ned mig lite, passa på att njuta och glädjas över bedriften och samla lite krafter inför framtiden. Vad den framtiden har i sitt sköte lär jag nog få anledning att återkomma till här i bloggen, var så säkra, men för nu så försöker jag leva i nuet. Insupa den verklighet som faktiskt är, dvs att jag genomfört en MBA utbildning parallellt med att jag jobbat fulltid! Inte illa pinkat av en trähäst! En rejäl ryggdunk på mig själv och lite firande får det allt bli även om det officiella inte blir förrän i januari nästa år. Men till dess så är jag väl värd åtminstone en whiskey så här på måndagskvällen? Så får det bli och med det så knyter vi säck och avslutar detta projekt med ett; Starkt jobbat!

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5) AVSLUTAD!
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11, del 12, del 13, del 14, del 15, del 16) AVSLUTAD!
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1)