Sanna mina ord! Inte nog med att de har en hybridversion av Kuga på gång, faktiskt med Öppet Hus-visning till helgen, en hybridversion, och äntligen officiell Sverigelansering, av världens mest sålda SUV; Explorer, samt den Mustang-inspirerade el-SUVEN; Mach 1, som jag skrivit om tidigare, så har de nu slutligen bekräftat, om än inte visat upp, releasefönstret för nya Bronco. Riktigt kul!

Jag har ju redan anmält intresse för både Explorer-hybriden och Mustang-SUV:en hos ”min” Ford-handlare, så vet inte riktigt om jag OCKSÅ, skall våga anmäla intresse för Bronco:n? Well, för att vara ärlig så är jag väl inte längre suuuperintresserad av Explorer:n, utan det är nog Mach 1:an och nämnda Bronco:n som är mest intressant. I alla fall om de ser ut något ens i närheten av nedan konceptbilder:

Image result for mustang suv
Image result for ford bronco 2021