Var ikväll på den lokala biografen här i ÖSD för att kika på Ford vs Ferrari-filmen, som jag omnämnt tidigare här i bloggen, och efter att ha avnjutit nästan 2,5 timme så kan jag konstatera att jag gillade den. Gillade den helskarpt till och med. Skulle faktiskt kunna vara så att det är en av de bästa filmerna jag sett i år. Filmen är inte för alla och den kräver nog att man åtminstone har något bil- och/eller racingintresse för att tilltala. Men det gjorde den som sagt till undertecknad. Tilltalade. Både Damon och Bale var faktiskt helt suveräna i respektive roll, Caitriona Balfe som Bales fru var helt perfekt castad och jag gillade Ray McKinnon helskarpt. Har nog aldrig varit så sugen på att äga en Ford GT40 som jag är nu. Riktigt, riktigt bra, om du ni inte förstod det, och en film som rekommenderas varmt. Åtminstone om du när något som helst intresse för bilar, racing, Le Mans och Ford.