Det kommer bli en hel rad konserter under 2020, vilket känns oerhört kul! Är verkligen något som jag ser fram emot. Inga dåliga akter heller som förgyller årets första halva, mer eller mindre i alla fall, eller vad sägs om:

Geoff Tate, 23 januari i Trondheim
Nazareth, 18 april i Östersund
Iron Maiden, 27 juni i Göteborg
Avantasia, 8 juli i Gävle

Vilket halvår! Kunde inte bli så mycket bättre, tycker jag. Att få se Tate live redan nästa vecka, framförandes samtliga låtar från både Rage for Order och Empire, är verkligen en start på året som heter duga. Kommer bli minst 110 minuter, vilket är totallängden på skivorna, ren och skär magi. Att sedan få toppa påsken med Nazareth i Östersund är bara hur kul som helst och förhoppningsvis så blir Maidens spelning i Götet efter midsommar lika underbart bra som deras spelning i Tele2-arena verkar ha varit häromåret. Som ett riktigt trevligt inslag sedan under travveckan hemma i Hoting så bär det av till Gävle för att bevittna Avantasias 20årsjubileum, där jag innerligt hoppas att Tate dyker upp igen. Med eller utan honom är de dock fantastiska. Gillar verkligen Tobias Sammet som sångare, oavsett vilka han har med sig.

På det hela taget så kan man säga att min topp-3 gällande musik jag lyssnat på under 10-talet kommer upplevas live inom loppet av ett halvår. Hur fantastiskt är inte det? Nazareth blir liksom bara pricken över i:et eller kryddan på moset. Mums!! 🙂