Sista avsnittet av The Boys säsong 2 har nu sänts och vilken säsong det varit! Makalöst bra! Enda lilla negativa var att de valde att släppa de tre första avsnitten först och sedan ett per vecka i motsatt till alla på en gång som för säsong 1. Men det var ett mindre irritationsmoment. Säsong 2 var om möjligt till och med bättre än första säsongen, vilket inte vill säga lite då den var helt underbart bra. Andra säsongen var/är precis lika rolig, oväntad, underbart skruvad och med till och med bättre skådespeleri än första säsongen. Karl Urban är återigen den klarast lysande stjärnan och att säga att detta är det bästa han gjort är ingen överdrift. Jag gillade han i Sagan om Ringen, även om han inte hade så stor roll där, och han var helt ok i Pathfinder, Doom och The Chronicles of Riddick. Han brukar hyllas för sin roll som Judge Dredd, och missförstå mig rätt här då rollen verkligen inte är gjord för att framhäva någon, men för mig så hade nog i stort vem som helst kunnat spela den rollen. Fast kanske det som är storheten? Att få det att se så enkelt ut. Hursomhelst så var han strålande i de nya Star Trek-filmerna, men som Billy Butcher i The Boys så kommer både hans råhet och hans charm fram i en helt underbar symbios. Fantastiskt! Om ni inte sett serien än så uppmanas ni verkligen att göra det. Ni blir inte besviken. Lovar!

Teasern inför den tredje säsongen lovar även den gott. Vem kan inte gilla att Jensen Ackles från Supernatural (som nu sjunger på sista versen) kommer vara ett av nytillskotten i form av Soldier Boy. Förväntningarna kan inte vara högre och 2021 kan inte komma fort nog…

The Boys are back..soon… (Season 2)
We Didn’t Start the Fire (Pre-Season 2)
The Boys (Season 1)