För några veckor sedan så skrev jag ett inlägg där jag konstaterade att det var fler än jag som dragit parallellen mellan Starships gamla 80-talsdänga We Built This City och namnen till min gamla partner in crime, vovven Bildt. Detta var efter att Filip & Fredrik haft en frågekategori, som dessvärre blev outnyttjad, i deras succéprogram Alla mot Alla som hette ”Heter låten We Bildt This City i Carl Bildts huvud?”. Ikväll är jag relativt säker att frågorna bakom kategorin dök upp igen bakom titeln ”-Knack, knack. -Vem där? -Rock & Roll som byggmaterial. -Då måste du ha byggt den här staden”. Jag kan ju inte vara säker, men det verkar logiskt om inte annat att återbruka genom att byta namn på outnyttjade kategorier. Påståendet var precis så som jag tänkte där Carl Bildt enligt utsago hade setts leende för sig själv på NK i Stockholm samtidigt som de spelade just We Built This City i högtalarna. Kul, kul!