Ja, tydligen så är det fler än jag som drar samma paralleller till en viss politiker och en viss gammal hårdrocksdänga. Vilken, eller vilka? Lugn, kommer till det. För er som brukar följa Filip och Fredriks underhållande frågesportprogram Alla mot alla på Kanal 5 så vet ni nog att de brukar ha lite udda kategorinamn på sina frågor. En kul liten tvist om ni frågar undertecknad. Så, vad har det med detta att göra? Jo, mina vänner, som jag skrivit några gånger här i bloggen (åtminstone här och här) så brukar jag ju sjunga We Built This City från de gamla hårdrocksrävarna Starship i relationen till min gamle partner in crime, vovven Bildt. En dålig parallell mellan Built och Bildt kan man tycka, men tydligen är jag inte ensam om att dra den. Häromveckan i Alla mot alla så hette en av kategorierna, som de tråkigt nog aldrig besökte; ”Heter låten We Bildt This City i Carl Bildts huvud?”. Skoj, tycker ni inte? Kanske bara ett internskämt som funkar hos undertecknad men om inte annat så är jag ju inte ensam i tankemönstret i alla fall. De SKULLE kunna sjunga We Bildt This City ändå 🙂