I Man With a Plan-inlägget som jag skrev för för ett par veckor sedan så skrev jag om tre horoskop som förutspådde mitt 2022. Det första listade, som ni kanske minns, tre livsförändrande läxor som jag bör lära mig under det kommande året:

 1. Ta ansvar – När du gör något fel, var modig nog att bemöta konsekvenserna.
 2. Uppnå dina mål – Vakna! Sluta drömma och gör någonting för att förverkliga det.
 3. Var positiv – Sluta tänka negativt. Förändra ditt liv till en vacker melodi. Allt annat kommer falla på plats.

Stå för när jag gör fel, gör något för att uppfylla mina drömmar och se saker från den ljusa sidan alltså. Något som jag jag definitivt tagit fasta på och redan börjat arbeta emot, vilket det andra horoskopet faktiskt bekräftade skulle hända:

 • Jag kommer inte vara negativ utan jag kommer ha en ”jag fixar det”-attityd och en positivitet som leder till framgång.
 • Jag kommer utvecklas på alla möjliga sätt och det kommer ske förändringar som jag kommer vara tvungen att anpassa mig efter, men att jag inte skall vara rädd att omfamna dem.
 • Jag kommer prioritera min hälsa mer.
 • Jag kommer inte vara blind för kärleken utan jag kommer gå till attack så fort jag får en chans.
 • Jag skall vara öppen för nya arbetsmöjligheter, och
 • jag kommer ha chansen att skapa en förmögenhet.

Inga dåliga saker och det fortsätter i det tredje horoskopet:

 • Jag kommer öppna upp mitt hjärta för personer som alltid funnits där för mig.
 • Jag kommer inse att livet kan vara perfekt om jag är omgiven av rätt människor.
 • Det är stor chans att jag träffar min själsfrände och det här är året då allting ramlar på plats och då alla mina ansträngningar lönar sig.
 • Det här är året då jag inser att det var värt besväret och tiden det tog att vänta på “den rätta”.
 • Jag skall inte vara rädd för att lära känna nya personer eftersom de bara kommer att medföra glädje och massor av positiv energi, och
 • jag skall inte vara rädd för att klippa bandet med det förflutna och låta det förflutna vara eftersom det är vägen jag behöver ta om jag vill få ett lyckligt 2022.

Så, i både det andra och det tredje horoskopet så pratas det om att jag skall hitta kärleken, vilket bekräftas i ett fjärde horoskop som säger att jag kommer hitta mitt livs kärlek under 2022, vilket kommer vara allt jag har letat efter och få mig att känna mig uppfylld. Den här gången tar jag kontrollen och ser till så att jag inte lever ett liv som inte är värt att minnas. Men vem är det jag skall träffa då? Vem är det som kommer bli min själsfrände? En ledtråd kanske vi hittar i ett femte horoskop som pratar om stjärnteckenpar som passar bäst ihop:

 • 2022 års stjärnteckenpar som har störst chans till att åldras tillsammans är definitivt Jungfrun och Stenbocken.
 • Båda stjärntecknen tillbringar nästa år med att söka efter samma saker och det är exakt vad som gör dem till ett fantastiskt par. 
 • Jungfrun och Stenbocken spenderar 2022 i sökandet efter lugn och balans. De vill inte ha en känslomässig berg-och-dalbana.
 • De vill ha ett moget, stabilt och långvarigt förhållande och det är precis vad de skänker varandra.
 • Även om det här förhållandet kanske inte börjar som en passionerad och romantisk saga kommer det definitivt att få ett lyckligt slut. 

Så det är tydligen en Stenbock som jag skall träffa, bra att veta! Det är inte första gången som jag läser att Jungfrun och Stenbocken passar bra ihop, så det kommer inte som en överraskning direkt att det stjärntecknet skulle poppa upp i sammanhanget. De brukar refereras till som en av de mest harmoniska parningarna i zodiaken. Jungfrun hatar överraskningar och uppskattar att Stenbocken är seriös och hårt arbetande och finner att deras oro mildras av Stenbockens långsiktiga syn och planering för framtiden. Jungfrun och Stenbocken respekterar och beundrar varandra och har ofta så mycket gemensamt att deras kärleksaffär leder till äktenskap och familj. De är lika delar pragmatisk och passionerad och de arbetar sida-vid-sida för att ta hand om nära och kära samt skapa ett välkomnande hem. Tillsammans har de ett förhållande av ömsesidigt förtroende och respekt som gör att båda tecknen kan slappna av och vara sig själva. Medan en Stenbocken tenderar att vara lite mer humörmänniska så kan en Jungfrus skickliga kommunikativa färdigheter hjälpa Stenbocken att prata igenom sina känslor. Samtidigt kan en Stenbocks lugn och förnuft dämpa Jungfruns ångest. Dessa två klickar bara, och deras förmåga att vara sig själva runt varandra skapar en relation som kommer att vara livet ut. Som älskare har Stenbocken och Jungfrun det lätt att kommunicera sina sexuella behov och deras ömsesidiga förtroende gör att deras tid i sängen är tillfredsställande för båda. Den enda fallgropen att undvika i detta område är en tendens för att båda glömmer att vårda sin romantik. Båda måste anstränga sig för att överraska varandra då och då. Det är sällsynt att någon av dem är otrogen, så de kommer sannolikt att njuta av ett förhållande som fördjupas med tiden.

Så, nästa år verkar helt klart ha allt i sitt sköte för undertecknad och det mesta ser ut att bli positivt. Kul! Så, kom med mig in i framtiden. En framtid som är full av kärlek och där vårt framtida liv kommer bli magiskt!

”If you’re out there all alone
And you don’t know where to go to
Come and take a trip with me
To future world
And if you’re running through your life
And you don’t know what the sense is
Come and look how it could be in future world
We all live in happiness our life is full of joy
We say the word tomorrow without fear
The feeling of togetherness is always at our side
We love our life and we know we will stay

’Cause we all live
In future world
A world that’s full of love
Our future life will be glorious
Come with me future world”