Under Super Bowl, som gick av stapeln i helgen, så brukar det visas en hel drös med dyrköpt reklam samt trailers för kommande filmer och TV-serier. Årets upplaga utgjorde inget undantag och vi fick äntligen se något från den kommande Amazon Prime TV-serien Lord of the Rings – The Rings of Power, som har premiär den 2 september i år. Jag vet inte riktigt vad jag tycker utifrån teasern/trailern; den säger inte så mycket om handlingen men det ser på ett ungefär ut som filmerna, vilket är positivt! Utifrån att detta är världens hittills dyraste TV-serie så får jag nog säga att effekterna ser bra ut, vilket väl vore katastrof om de inte gjorde (!), och det gör att jag onekligen förblir taggad. Jag hade mina farhågor efter att jag nog ändå är liiiite besviken på Wheel of Time-seriens första säsong, men detta ser bra ut. Helt klart!

Tidigare:
The Rings of Power