Igår så fick ”Mussen” rulla in i sitt ide för vintern i väntan på nästa sommarsäsong och med dagens väder i åtanke så var det i grevens tid. Idag så har det vita guldet förgyllt luften här i Vinterstaden hela dagen och även om inget av det kommer att ligga kvar på backen någon längre stund, är ju för tusan 6+ just nu, så är det en tydlig indikation på vad som komma skall. Kung Bore är på väg och även ifall han kanske inte kommer att göra storstilad entré riktigt, riktigt än så har han i alla fall nu föranmält sin ankomst. Jag gillar verkligen hösten, något jag skrivit om tidigare här i bloggen, och har faktiskt planerat in en semestervecka under nästa vecka för att kunna njuta av årstiden lite så där extra (ja, plus att jag ju knappt haft någon semester i år då). Skall hursomhelst bli trevligt med ledigt, skall bli trevligt med vinter snart igen och även om det är med en liten tår i ögat som V8:an nu fått glida in i vinterdvala så ser jag fram emot kommande skoter och skidsäsong. Skulle vilja påstå att det är den kommande tiden som Jämtland V E R K L I G E N visar sin storhet, även om det också är helt suveränt under sommarhalvåret. Återkommer för planerna gällande semesterveckan.

Att jag nu stallat undan Mustangen har ju föranlett ett litet problem som jag förvisso varit fullt medveten om men som nu ilsnabbt har blivit högaktuellt. Som ni kanske minns så sålde jag ju iväg min tjänstebil i slutet på juni och häromveckan så krängde jag ju iväg pickupen. Trevligt att andra fann dem intressanta men i och med det och det faktum att jag nu ställt undan Mussen så har jag ju nu ingen bil att använda. Zip, zero, nada. Är apostlahästarna som gäller numera och även om det är bra för vardagsmotionen så behöver jag ju en bil snart. Frågan är bara vilken? Har inte riktigt klart för mig hur jag skall göra med bilfrågan i detta nu. Plocka ut en ny tjänstebil? Högst oklart då det inte finns någon jag egentligen vill ha till ett rimligt pris och med ett rimligt drivmedel. Inte som jag kan tänka mig ha i 3 år i alla fall. Plocka ut en begagnad tjänstbil och bara ha över vintern? Också oklart då den ändå kostar mig lika mycket i förmånsvärde som en ny oavsett hur gammal den är. Köpa ut en begagnad bil privat över vintern? Inte supersugen på detta alternativ egentligen. Sist, men inte minst, köpa en bil jag verkligen vill ha och som jag vill ha kvar privat för att även använda den i tjänsten? Nja, mycket pengar som skall ut men betalar å andra sidan för något som blir mitt eget. Svåra beslut… eller not! Är väl egentligen angenäma beslut. Dagens, eller veckans, i-landsproblem med andra ord. Hur jag gör får tiden utvisa….