När jag listade hur mitt årtionde, dvs 2010-talet, hade varit rent musikmässigt enligt Spotify så återfanns Magnus Karlsson’s Free Fall på en femteplats. Har inte direkt skrivit så mycket om hans alster, även om jag omnämnt honom åtminstone. Hur än det må vara med det så gillar jag verkligen hans musik, kanske främst den första självbetitlade skivan, men även uppföljaren Kingdom of Rock. Mannen med det perfekta namnet (tycker ni inte?) sjunger inte själv på alla sina låtar, även om han gör det på ett fåtal, utan han, precis som Avantasia, lånar in kända gästsångare. Något som undertecknade verkligen gillar och som ger en annan dimension till ett album. Variation förnöjer, som det brukar heta. Nu är den nya skivan ”We Are The Night” på gång och de två första singlarna är släppta. Båda låtar ökar definitivt på längtan tills den blir tillgänglig i sin helhet den 8 maj. Kanske inte magiskt bra, men riktigt stabil hårdrock. Lyssna och njut om ni missat dem: