Som ni vet vid det här laget så gillar jag verkligen den gamla framtidsdystopifilmen med Kevin Costner som lystrar till samma namn som titeln på detta inlägg. Fruktansvärt underskattad film, om ni frågar mig, vilket jag tog upp i ett tidigare inlägg i denna blogg. Jag gav filmen även en femte plats på min Topp-5 filmer: Sci-Fi-lista och jag har gång efter annan placerat soundtracket till filmen på en andra plats på min filmmusikstopplista. Fantastisk film i min bok med andra ord. Fantastisk! När det då nu har börjat sippra ut nyheter om att Universal planerar en uppföljare i form av en TV-serie, kunde jag inte vara mer i extas. Låter helt, helt (helt) underbart! Kan förstås bli fiasko men väljer att vara positiv och hoppas på en fantastisk serie som återupprättar lite av filmens (oförtjänta) rykte. Känner mig oerhört taggad på en serie i Waterworld-världen!

Läs mer här: ‘Waterworld’ TV Series In The Works; Dan Trachtenberg To Direct – Deadline

Classic Film Review: “Waterworld,” that's right “WATERworld” | Movie Nation