För några dagar sedan så gick trist nog regissören Ivan Reitman bort efter att ha bokstavligen talat somnat in i den stora sömnen. För er som inte vet vem han var så återfinns bland annat Ghostbusters och Ghostbusters II, vilka jag skrev om för ett tag sedan, på hans meritlista (och hans son regisserade faktiskt den nyaste Ghostbusters-filmen med undertiteln Afterlife). I övrigt så gjorde han Kindergarten Cop och Junior med Arnold Schwarzenegger. För att inte tala om Twins, som han faktiskt höll på att arbeta på en uppföljare till, titulerad Triplets. Han gjorde även Six Days Seven Nights med Harrison Ford och den underskattade Evolution med David Duchovny. Även den lilla pärlan Dave med Kevin Kline och Sigourney Weaver regisserade han. Jag har inte sett hans sista film, Draft Day med Kevin Costner, men det är något jag tänker ändra på snarast. Jag sörjer det faktum att att vi inte kommer få njuta av några nya filmer från honom men tänker passa på att tipsa om ett av hans alster som jag verkligen gillar och som mycket väl hade kunnat vara en rekommendation på Alla-Hjärtans-dag-listan som jag presenterade häromdagen. Filmen jag har i åtanke är No Strings Attached med Ashton Kutcher och den helt underbara Natalie Portman. Har du inte sett den så råder jag dig verkligen att göra det och samtidigt skänka en tanke till att en av våra största regissörer tråkigt nog lämnat oss.