3 juni kan inte komma fort nog! Visst, jag ser fram emot Obi-Wan Kenobi-serien som startar på Disney+ den 27 Maj men faktum är att jag ser ännu mer, om nu det är möjligt, fram emot den tredje säsongen av den just nu bästa TV-serien av dem alla. För det är den. The Boys. Oerhört underhållande, överdriven och med en helt magiskt suverän Karl Urban i sitt livs roll. Hoppas, hoppas, hoppas på en säsong som är minst lika bra som de två första och har du inte sett dem så skäms på dig. Eller tur för dig då du har en magisk resa framför dig. Så skynda se ikapp så möts vi på Amazon Prime om 18 dagar för att avnjuta tredje säsongen tillsammans. OK?

The Boys are back! (Season 3)
The Boys; Bones Teaser (Pre-Season 3)
The Boys S03; First Look
The Boys are back..soon… (Season 2)
We Didn’t Start the Fire (Pre-Season 2)
The Boys (Season 1)