Efter att mitt Fit for the Future-projekt kört i diket en aning sen några månader tillbaka så har jag nu äntligen lyckats tagit mig ur den rådande träningsdvalan med ett första pass på länge under gårdagen. Fokuset ligger helt klart på löpning då jag känner att det ger mig mest men tänker lite sporadiskt trycka in några styrkepass med. Utöver det så skall jag försöka hålla lite bättre koll på min kosthållning och se till att äta lite mer antiinflammatoriskt. Inte så att jag kommer köra slaviskt någon diet utan bara vara liiite mer medveten om vad jag stoppar i mig framöver. Det här är ju egentligen ett projekt som inte skall vara så mycket ett projekt, då sådana ju i stort alltid har en början och ett slut, utan mer a means to an end som använts för att göra träning till en vana. Vi kör på ett tag till som ett projekt och ser väl ifall jag lyckas få det att fastna så mycket så kan kalla det en vana mer än ett nödvändigt ont. Well, vi gör väl som Arnold säger angående träning i filmen Pumping Iron:

”I don’t have any week points. I HAD weak points, a few years ago, but my main thing in mind is, my goal always was, to even out everything to the point that everything is perfect”

Related image

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1del 2del 3del 4del 5AVSLUTAD!
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1del 2del 3del 4del 5, del 6)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 15del 16AVSLUTAD!
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1del 2del 3del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1, del 2AVSLUTAD!