Av gammal hävd nu (för att ha använt samma titel och upplägg två gånger tidigare gör det väl gammalt?) så innebär nytt år lika med förändringar här i bloggen. ”Återigen” får symbolisera att jag gjort detta både ifjol och i förfjol.

Så vad är nytt då?

Något som troligtvis inte gick er obemärkt förbi, plus att jag skrev om det här, var att under 2019 så flyttades bloggen över till WordPress och strax därefter så ändrade jag utseendet fullständigt. Tanken är väl att jag skall skapa ett eget utseende när tid ges och inte använda mig av denna färdiga mall, även om jag faktiskt gillar den. Finns väl ett projekt i antågande gällande att göra om hela min hemsida inklusive denna blogg, göra om hemsidan för Angels of Chaos och även skapa en riktig hemsida för Areion. Förnyelsen innebär att knyta ihop allt och även knyta ihop det bättre med alla olika sociala medier som finns idag, men nog om det; för nu så får bloggen fortsätta ha detta utseende.

Något mer nytt?

Nytt år brukar även innebära en ny bloggkategori och det blir inget undantag från detta i år. Take a Chance har nu gjort sitt och har fungerat som en fin avslutning på 10-talet, men det har blivit dags för den nya kategorin Breaking the Silence att inleda 20-talet. Namnet är hämtat från Queensrÿche-låten (oväntat va?) med samma titel från deras fantastiska Operation: Mindcrime-skiva och är något som kommer symbolisera det jag vill uppnå under det nya årtiondet och för den delen även det nya året. Hur tillvida Take a Chance uppnådde sitt syfte eller inte och vad jag egentligen menar med Breaking the Silence återkommer jag med i ett senare inlägg.

Annat?

Jag har ändrat bloggens tagline till ”No Secrets, No Lies”. När vi inledde 2019 så gav jag bloggen ”It’s Not the Destination so Much as the Journey” som tagline för att påminna mig själv om att det gäller att fylla sin livsresa med så roliga, intressanta och spännande saker som det bara går samtidigt som man skall avsluta, skrota och undvika sånt som inte ger en något tillbaka. Ändrade sedan under året, när är lite oklart även om jag säkert skrev om det i något inlägg, till ”I’m lookin’ for the words to say”, vilket ämnade pusha mig, just där och då, till att fylla mitt liv med saker som skulle leda in mig på rätt, som jag tyckte då, väg i Crossroads-inläggen. Bloggens nya tagline, dess betydelse och hur den kopplar till Breaking the Silence tar vi när jag beskriver vad jag egentligen menar med kategorinamnet. OK?

Där har ni årets första inlägg. Nu har vi rivstartat 20-talet och i nästkommande inlägg så ger vi oss i kast med att bena ut 2019 så här i efterhand, alltså blev det som jag tänkt? Bra fråga. Men mer om det då plus lite tankar om det här året. Så tills dess; god fortsättning på det nya året!

”There’s no direction to my stare
No more flame burning in my heart anymore
Quiet, I keep it to myself
Until the sun sets slowly
I hear your voice in the evening rain calling
Nothing will keep us apart
No more lies and fear
There’s no end to our story”