Jaha, så har då Covid-19 gjort sig gällande även för Avantasia-konserten i Gävle som skulle gått av stapeln 8 juli, dagen innan Gefle Metalfestival drar igång. Spelningen som skulle varit del av Avantasias 20-årsjubileum flyttas fram ett år till 2021 då bandet valt att flytta alla jubileumsspelningar till nästa år. Nytt datum för spelningen är onsdag den 14 juli och det, precis som det skulle varit i år, blir bandets enda spelning i Sverige under nästa år. Det blir väl till att hålla ut och inse att det här året är inte som något annat år vi tidigare upplevt. Rätt beslut tycker jag men det gör ju inte det hela mindre tråkigt för det. För att hålla abstinensen stången så kör vi en fantastisk liten pärla till låt som jag inte tror jag haft med här i bloggen tidigare. Låten är med den fantastiske Geoff Tate som verkar bli den enda konserten som kommer att bli av i år, även om inte Maiden-konserten är inställd än. Oavsett, lyssna, njut och hoppas att nästa år kommer så snabbt det bara går nu:

Tidigare inlägg:
Konsert #2 av 4: Nazareth
Konsert #1 av 4: Tate
Konserter