Jag ådrog mig en enveten förkylning, eller kanske influensa, under julledigheten och den har inte riktigt velat släppa taget om min kropp trots att jag varit relativt passiv och försökt kurera mig. Men nu känner jag mig betydligt bättre, om det beror på helgens isvaksbadande tillsammans med vedeldad bastu eller om det beror på det faktum att jag låtit sjukdomen få spela ut sitt register, vet jag inte. Det jag vet är att jag idag kände mig så pass kry att jag kunde återuppta min träning. Istället för att fortsätta därifrån jag var så kände jag att det är lika bra att göra en rejäl nystart. Börja om från början. Vilket jag gjorde idag. Så, första löppasset gjort på detta sexveckorsschema och det känns inspirerande att fortsätta. Brons och Silver är ju bärgade sedan tidigare så nu kör vi för Guldet. Precis som varit tanken innan så kommer löpning vara huvudtemat men jag kommer varva träningen med styrketräning emellanåt. Har också idag återupptagit min kostregistrering så jag håller koll på att jag får i mig tillräckligt med näring för att orka med träningen – skall inte vara någon svältkost här inte! Skönt att vara igång igen, så nu kör vi!

Projekt 1) – ??? (Tidigare Projekt #10, A & I)
Projekt 2) – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H & III – del 1del 2del 3del 4del 5del 6, del 7)
Projekt 3) – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D & IV – del 1del 2del 3)
Projekt 4) – Retro (Tidigare Projekt #16, F & VI – del 1del 2del 3del 4)
Projekt 5) – Giddy Up (Tidigare Projekt # 17 ”Areion” & VIII – del 1del 2del 3)
Projekt 6) – ??? (NYTT!)