Så, har lagt till inte ett utan två nya projekt, med löpnummer VIII och IX. Båda är något jag lagt tid på den sista tiden och det har väl blivit dags att beskriva vad de är. Vi börjar med projekt VIII, vilket egentligen inte är något nytt projekt:

Har den senaste tiden fått igång mitt företag som jag registrerade 2015 och som jag vid projektbeskrivningen 2018 förklarade ”aktivt inaktivt”. Nu har det dock blivit aktivt, har anställt och har momsregistrerat. Enormt kul även om allt sker på en liten skala. Intressant att få erfarenhet i hur man bedriver sitt egna lilla företag på sidan om. Vart det tar vägen från här återstår att se men jag ser detta som en bra liten start. Återkommer med mer info i framtida inlägg om hur det går och om det är något som jag skall fortsätta att hålla på med. Men för nu så har man ju blivit arbetsgivare och Verkställande Direktör. Kul! Inte för det där med titlar spelar någon roll för mig. Fäster faktiskt ingen som helst vikt vid sånt, men finns ju andra som gör har jag märkt. För mig betyder det mer vad man faktiskt gör och vad man faktiskt kan än en titel på ett visitkort. Men det är ju jag det…

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1del 2del 3del 4del 5AVSLUTAD!
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1del 2del 3del 4del 5, del 6)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 15del 16AVSLUTAD!
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1del 2del 3del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1del 2AVSLUTAD!
Projekt VIII – Giddy Up (Tidigare Projekt # 17 ”Areion” – del 1, del 2, del 3)
Projekt IX – ???