Jaha, så har då Covid-viruset även påverkat den stundande Maiden-konserten som skulle gå av stapeln i Götet den 27 juni. Trist, trist, men inte så mycket att göra åt. Den här pandemin påverkar både det ena och det andra och främst så är det väl dessa kulturyttringar som fått stryka på foten i och med att folksamlingar med fler än 50 personer har förbjudits. Hur än det är med det så tycker jag mig se en ändring i beteende de senaste två veckorna hemma i den jämtländska vinterstaden. Efter att i flera veckor varit relativt öde så har folk börjat vara ute igen. Märkbart mer folk. På stan, på restaurangerna, i affärerna och bara rent allmänt. Nästan så man tror att pandemin blåst över, vilket den givetvis inte gjort. Folk har väl helt enkelt ledsnat på att sitta i karantän kan jag tänka mig. Oavsett så finns ju viruset fortfarande hos oss och det sprids ju oerhört lätt fortfarande så att flytta på spelningen, som de nu gjort, är att se som helt rätt beslut. Nu får vi ladda om batterierna och längta till Lördagen den 3 juli 2021 då spelningen skall gå av stapeln istället. För att minska känslan av besvikelse så kör vi en av ALLA deras pärlor till låtar, från deras kanske bästa skiva i mitt tycke, som brukar innebära allsång bland oss åskådare på deras live-spelningar:

Tidigare inlägg:
Konsert #3 av 4: Avantasia
Konsert #2 av 4: Nazareth
Konsert #1 av 4: Tate
Konserter