I början av denna bloggs liv så gjorde jag några inlägg som jag kallade ”3 from 1” (#1, #2, #3, #4, #5) där jag listade 3 låtar jag gillade från 1 artist. Här tänkte jag köra lite ombytta roller och istället lista 1 låt som gjorts av 3 olika artister. Är inte det en bra ide så säg!

Beatles – Come Together

Originalversionen av denna fantastiska Lennon-McCartney-skrivna låt är en av Beatles bästa i min värld. Tokknasig text, men vad gör väl det när det blir så här bra! Underhållande och med ett skönt gung!

Meat Loaf – Come Together

Meat Loafs version av låten är långt ifrån den bästa jag hört men jag gillar den ändå på något sätt. Kanske mest bara för att jag gillar just Meat Loaf? Vem vet om inte ens jag själv gör det? En hygglig version trots allt.

Michael Jackson – Come Together

MJ köpte lite kontroversiellt rättigheterna till Beatles låtskatt 1985 och spelade ursprungligen in sin version för BAD-skivan, där den dock aldrig kom med. Istället släppte han den på HIStory-albumet 1995 även om den redan funnits med i slutet av hans Moonwalker-film 1988 och faktiskt fått en officiell musikvideo. Jag gillar versionen helskarpt och håller den som den absolut bästa!