Vindarna har, efter att ha varit sängbunden ett antal dagar på grund av influensan, äntligen vänt. Livet är på väg tillbaka. Tror jag i alla fall. Febern verkar ha släppt och även om jag är långt ifrån pigg så är jag i alla fall piggare. Ni vet ju hur det är med vi grabbar och förkylning, eller? Kan nog klassificeras som en nära döden upplevelse skulle jag vilja säga. Skämt åsido, skönt att det går åt rätt håll i återhämtningen i alla fall. Lite värre att halsont har kommit smygande under dagen, men man kan inte få allt antar jag? Är ju lite trist att då man för en gångs skull faktiskt tagit ledigt alla mellandagar så går man och blir sjuk. Fast med det väder som varit så spelar det väl inte så stor roll. Har ju varit ett tråkigt töande mest hela tiden. Hur som helst så har jag, med väldigt få undantag, hållit mig ifrån jobbet och har faktiskt helt undvikit att kika i inkorgen till e-posten under hela tiden. Skönt! Men i övermorgon så är det dags att starta upp det nya jobbåret, något som skall bli både skönt och faktiskt roligt. Det vankas mycket nytt och många spännande saker som definitivt kommer leda till en intensiv period framöver. Inte tu tal om det!

Jobbet är ju inte allt här i livet dock. Ungefär vid den här tiden ifjol, såväl som i förfjol, så skrev jag inlägg här och här angående statusen på de pågående privata projekten samt vilka privata projekt som skulle bli genomförda under det kommande året. Tänkte väl inte vara sämre i år heller utan here goes nothing:

Antalet projekt under 2019 var ursprungligen 6 till antalet men under årets gång så lade jag till 3 stycken extra så det blev totalt 9. Tre av projekten avslutades under 2019 och fyra av projekten är fortfarande pågående. Det sista tillagda projektet startades aldrig upp under året men är det projekt som jag lite ytligt omnämnde i föregående inlägg. Det kvarvarande projektet har inte heller det påbörjats. Eller egentligen så påbörjades det faktiskt för över 20 år sedan, som jag skrev ifjol med, och har till och från pågått sedan dess. Det fanns en intention att jag skulle påbörja projektet i detta forum under sensommaren/hösten då det är kanske det projekt som jag allra, allra helst vill göra. Dock så kommer det kräva absolut mest både finansiellt, emotionellt och tidsmässigt av mig när jag drar igång det och då jag kände att jag inte riktigt hade den energin där och då så fick det vänta. Det följer nu med över till nästa års lista tillsammans med de fyra pågående projekten och det nya projektet som inte startats än. Så för att sammanfatta det hela så kommer det bli 6 projekt för 2020 enligt följande:

2020 års projekt:
Projekt 1) – ??? (Tidigare Projekt #10, A & I)
Projekt 2) – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H & III – del 1del 2del 3del 4del 5del 6)
Projekt 3) – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D & IV – del 1del 2del 3)
Projekt 4) – Retro (Tidigare Projekt #16, F & VI – del 1del 2del 3del 4)
Projekt 5) – Giddy Up (Tidigare Projekt # 17 ”Areion” & VIII – del 1del 2, del 3)
Projekt 6) – ??? (NYTT!)

Related image