Som ni vet vid det här laget så handlar ju dessa inlägg om valmöjligheterna gällande mitt kärleksliv och när vi startade så stod jag ju i ett vägskäl, eller Crossroad, med 5 olika möjliga vägval, vilka alla presenterades i Kapitel 1 till 5. Whole Lotta Love med andra ord. Precis så som Led Zeppelin så förtjänstfullt uttryckte det. Hur än det månne vara med det så har jag, efter mycket velande hit och dit, nu äntligen kommit till insikt gällande vilken väg det är jag vill vandra. Vilken väg jag skall följa från mitt vägskäl. Det leder ju då följaktligen till att 4 av vägarna blivit bortvalda. Jaja, jag vet att jag valde två av vägarna tidigare. I första valet så var det en som jag skulle satsa på och en som jag skulle lite så där ”drömvandra”. Det blev väl som det blev med det där och efter en hel del rannsakan och att våga erkänna för mig själv hur jag känner så har jag ju äntligen kommit till insikt vilken väg det är jag skall gå. I Kapitel 22: Somethin’ Stupid och Kapitel 24: Be Mine så har jag beskrivit varför vägarna i Kapitel 3 respektive Kapitel 1 valts bort. Det är inte för att de var helt ointressanta men av olika skäl så är de inte vad jag vill. Eller hon i Kapitel 3/Kapitel 22 kommer alltid att vara någon som förföljer mig för resten av mitt liv och problemet där är att jag varken kan eller vill undvika henne. Jag skriver ”problem” även fast jag starkt ogillar ordet. Brukar alltid försöka se på det som ”en möjlighet till förbättring” istället. Men i det här fallet så får det nog bli ett problem jag får lära mig leva med då det i sig nog alltid kommer finnas en anspänning mellan oss antar jag. Åtminstone från min sida. Men nog om det. Nu tänkte jag fortsätta genomgången av de vägar jag valt bort. Two down, two to go, som det så vacker brukar heta. Här kommer den tredje vägen som valts bort. Eller kanske inte direkt valts bort. Som testats och visat sig inte fungera:

Som sagt, en av de vägar som jag valde att vandra under denna bloggseries gång var den väg som jag beskrev i Kapitel 2. Vilket jag också gjorde (duh!). Vandrade alltså. Vi, det vill säga hon som fanns i slutet av vägen och undertecknad, försökte både en och tre gånger att få det att fungera utan att det riktigt ville sig. Missförstå mig rätt här. Hon är helt underbar i mina ögon och, precis som jag beskrivit henne tidigare, vacker och exotisk som en nymåne, en av de roligaste personerna jag känner, magisk att tillbringa tid med, alldeles på tok för smart för sitt eget bästa, självständig som få och inte så lite knasig i all sin… ja, underbarhet. Hon är dessutom en av få som jag faktiskt helt ärligt litar fullständigt på och som jag skulle kunna anförtro vad som helst till. Jag har alltid, speciellt innan vi började vara tillsammans på mer allvar, tyckt att hon varit den där farliga och lite förbjudna men också väldigt lockande och spännande. Något som inte ändrats trots vår nuvarande historik. Jag tycker extremt mycket om henne och skulle göra allt hon bad mig om, tveklöst, men samtidigt så gick det inte riktigt att få det att fungera. Vi lyckades inte matcha ihop oss fast vi nog båda egentligen ville. Framtidsutsikterna var, och är, alldeles för dåliga. Vi befinner oss på olika platser i livet, både fysiskt och mentalt, helt enkelt. Jag tror och vet att vi båda gav vårt bästa men att det inte hjälpte för att få det att fungera. Vi vidtog båda steg som vi kanske egentligen inte riktigt var bekväma med för att så skulle bli fallet, men det gick bara inte. Trots flertalet försök. Kanske för at det inte blev naturligt. Jag kommer alltid att sörja det faktumet och jag kommer för alltid att se henne som en väldigt, väldigt god vän istället för vad som hade kunnat vara. Hon kommer för alltid att vara den där prinsessan hämtad från en tusen och en natt saga i mina ögon.

”So I say farewell, I’m yours forever
And I always will be”

Tidigare kapitel:
Prologue: Whole Lotta Love
Chapter 1: Wanna Be Startin’ Somethin’
Chapter 2: Waiting For A Girl Like You
Chapter 3: Writings on the Wall
Chapter 4: Perfect Strangers
Chapter 5: Love Me Again
Chapter 6: Love to Love
Chapter 7: Still Loving You
Chapter 8: True Colors
Chapter 9: The Most Beautiful Girl in the World
Chapter 10: What Kind of Love
Chapter 11: Simple Man
Chapter 12: Roads Untraveled
Chapter 13: Shy
Chapter 14: I Only Wanna Be With You
Chapter 15: Road to Nowhere
Chapter 16: Point of No Return
Chapter 17: Changes
Chapter 18: You Can’t Hurry Love
Chapter 19: I Don’t Believe in Love(?)
Chapter 20: Carry on Wayward Son
Chapter 21: Jump
Chapter 22: Somethin’ Stupid (or NO Writings on the Wall)
Chapter 23: Modern Love
Chapter 24: Be Mine (or DON’T Wanna Be Startin’ Somethin’)
Chapter 25: Always Will Be (or WON’T BE Waiting For A Girl Like You)
Chapter 26: ??? (or NOT Perfect Strangers)
Epilogue: ???