Så har vi då kommit till vägs ände med detta projekt, nu återstår bara resten. Något som i det här fallet menas själva ägandet av skogsfastigheten. Jag fick idag bekräftelsen på att jag nu innehar lagfarten och att jag numera kan titulera mig markägare. Lite mer än ett år tog det att få allt på plats, men nu så är fastigheten min. Bara min. Nu så återstår bara att få ett nytt pantbrev, döda de gamla pantbreven, uppdatera jaktarrendet och sedan förvalta skogen så gott jag kan. Skogsbruksplanen som finns på plats gäller för de nästkommande 9 åren och det är väl i stort bara att följa det som den föreslår. Förutom det så skall vi ta bort en gammal koja som farfar haft och markera ut rågångarna på de tre separata områdena. Kul och så otroligt skönt att allt äntligen är klart.

Vacker, klimatsmart – och överraskande billig: En skog att älska ...

Projekt 1) – ??? (Tidigare Projekt #10, A & I)
Projekt 2) – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H & III – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7)
Projekt 3) – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D & IV – del 1del 2del 3)
Projekt 4) – Retro (Tidigare Projekt #16, F & VI – del 1del 2del 3del 4)
Projekt 5) – Giddy Up (Tidigare Projekt # 17 ”Areion” & VIII – del 1del 2del 3)
Projekt 6) – The Wild (del 1, del 2, del 3) AVSLUTAT!