Vet inte riktigt om det är bra eller anus, men nu så är jag där i alla fall. Vars undrar ni nu? Jo, tänkte precis komma till det (duh!). Fick nämligen idag ett mail från mina kompisar på SAS där de varmt välkomnande mig som livstids Guldmedlem i deras Eurobonus-klubb. Definitivt braigt för mig själv som nu, oavsett om jag samlar ihop poängen eller inte, för alltid kommer vara Guldmedlem. Woohoo!! Dock så checkar det väl in (ursäkta, kunde inte motstå) på anussidan gällande antalet flygresor som jag gjort de senaste 10 åren, vilket nu lett till att jag är där jag är. För att uppnå denna status så behöver man nämligen flyga så mycket så att man varit Guldmedlem, eller bättre, 10 år i följd. 10 år utan avbrott alltså. Något som undertecknad alltså nu lyckats med. Varför är det anus, frågar du dig? Tja, flygresor är ju inte direkt det miljövänligaste resesättet, men något som dessvärre samtidigt är ett onödigt måste ifall man vill transportera sig långa sträckor på kort tid. Dessutom så innebär ju allt detta resande att man ständigt är iväg hemifrån med allt vad det innebär i förlorad fritid och att man aldrig har tid att göra saker åt sig själv. Vilket ju är trist! Fast hur än det är med Covid-19 och allt negativt det medfört så finns det i alla fall en ljuspunkt i sammanhanget (åtminstone för undertecknad), nämligen att resandet fick ett abrupt avbräck i slutet på februari/början på mars. Tiden därefter så har det visat sig, om än omständligare, att det går att lösa mitt arbete utan att resa. Eller åtminstone genom att resa betydligt mindre. Samt att när det behövt resas så kan det göras med andra medel än flyget. Vilket ju inte är dåligt på något sätt! Positivt för miljön och positivt för mig själv. Ytterligare ett plus är att jag på ett naturligt (nåja) sätt lyckats leva upp till mitt löfte om att resa mindre. Det är något jag definitivt kommer fortsätta med. Resa mindre alltså. Mitt klimatavtryck skall definitivt minskas och för att jag känner mig helt klart bättre av att få mer tid över till mig själv. Inte slösa bort fritid på att resa i tjänsten hela tiden. Nä, nu får det vara slut med det. Fast när jag väl behöver flyga så kommer jag även fortsättningsvis kunna göra det som Guldmedlem. Yeah, Baby!! 🙂

VÄLKOMMEN SOM LIFETIME GOLD-MEDLEM
Så, vars är Foxy Cleopatra? För hon var väl bonusen, eller?

Tidigare inlägg i serien:
Time for Change
Busy, busy as a bee…
Good Times Bad Times
Time
About Time

Time flies
Chairman of Time
”Det är mycket nu…”
Dags att tina fram…
Ingen tid för GFF
På spaning efter den tid som flytt…
Time flies…
In Time
Time of your life…