Tiden går fort när man har roligt, brukar det ju lite uttjatat heta, men faktum är att det senaste halvåret mer eller mindre bara flugit förbi. Faktiskt! Pandemin till trots. Så det måste ju varit kul, eller hur? Ja, så kul så att denna blogg fått hamna i skuggan. Men nu har det blivit dags att plocka fram den i ljuset igen. Låta putsa av den dammet som ansamlats och låta ingjuta lite nytt liv i den igen genom en ny design, en ny tagline och en ny kategori – en rejäl upprustning med andra ord. Lär återkomma till vad och varför den fått den upprustning den fått i ett senare inlägg.

Så vad är det som varit så roligt då? Vad är det som gjort att bloggen fått stå tillbaka? Tja, den enkla förklaringen är nog att livet kom emellan. Så som det ibland tenderar att göra. Som ni kanske minns så skrev jag i inlägget Time om 8 saker som jag identifierat som mina tidstjuvar och som jag därför skulle fokusera på för att förbättra min ”tidssituation”. En av dessa saker var en punkt jag kallade ”Livet i övrigt” med alla måsten, vilket man kan säga är det som hänt. Fast hänt på ett positivt sätt då. Mestadels i alla fall. De övriga 7 punkterna kom väl emellan också antar jag, men livet är helt klart vad som gjort sig gällande här. Det har helt enkelt var så många olika saker som hänt, vilket jag vid tillfälle kommer dela med er här i bloggen i framtiden, var så säkra. Men för nu så firar vi bloggens återuppvaknande och fortsätter fylla våra liv med nya, spännande och givande saker. Ni vet, sådant som förgyller i både stort och smått. Saker som är allt annat än bortkastat och som gör livet precis så där underbart som det kan vara. De sakerna fyller vi våra liv med. Det tycker jag i alla fall, tycker inte ni detsamma?

If you love life, don’t waste time, for time is what life is made up of

– Bruce Lee

Tidigare TIME-inlägg:
Time for Change
Busy, busy as a bee…
Good Times Bad Times
Time
About Time

Time flies
Chairman of Time
”Det är mycket nu…”
Dags att tina fram…
Ingen tid för GFF
På spaning efter den tid som flytt…
Time flies…
In Time
Time of your life…