Något försenat så har det blivit dags att presentera årets projekt som finns på agendan för undertecknad, något jag gjort ifjol, i förfjol och året innan det, så är väl en tradition vid det här laget antar jag, eller?

2020-års projekt var 6 till antalet och av dem så avslutades endast ett, just Projekt 6). Ett av projekten påbörjades aldrig, Projekt 1), och Projekt 5) har pausats på obestämd framtid och finns därför inte med i årets giv. Så vilka finns då med? Ja, just det ostartade projektet finns med även i år, men ytterst oklart om fokuset kommer finnas där, men man vet ju aldrig när andan faller på, eller hur? Så därför finns det med. Tränings-/Att-skapa-en-vana-projektet finns även det med i år och har liksom rullat på under det senaste halvåret. Liksom Inredningsprojektet gällande lägenheten i Frösön, som gjort framsteg utan att de rapporterats, vilket det skall bli bot och bättring på. Arkadspelsprojektet finns med sedan ifjol även fast det numera växt till något mer, något större och vidare, men mer om det senare. Utöver dessa 4 projekten så har jag återinfört två projekt som varit vilande/avslutat sedan några år tillbaka. Varför återkommer jag till. Så där är de, de 6 projekten som har och som skall pillas på med i år. Det finns ytterligare projekt som kan komma på tal, men vi tar dem där och då (och om) det blir aktuellt:

Projekt No.1 – ??? [Tidigare Projekt #10, A, I och 1]
Projekt No.2 – Exercise [Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H, III och Fit For the Future] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7, del 8
Projekt No.3 – Supellex [Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D, IV och Easy Livin’] – del 1del 2del 3
Projekt No.4 – Venatus [Tidigare Projekt #16, F, VI och Retro] – del 1del 2del 3del 4, del 5
Projekt No.5 – Amare [Tidigare Projekt #5 ”A Change of Heart”] – del 1, del 2, del 3
Projekt No.6 – Opus [Tidigare Projekt #18 ”A Leap of Faith”, G och V] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 15, del 16

Projects text on pink and orange