För två veckor sedan så skrev jag ju om, i det som numera är del 8 i detta återupplivade projekt, hur jag sålt min dåvarande bil och faktum är att jag har levt utan motordrivet fordon med fyra hjul i min ägo sedan dess. Först var min tanke att jag skulle plocka ut en tjänstebil och jag letade faktiskt upp en som jag pitchade för min chef men för första gången under mina mer än 12 år hos RES så blev jag nekad den bil jag valt ut med motivationen att den var för dyr. Visst, den var inte billig i inköpspris men när man tittar på elbilar, och då fyrhjulsdrivna sådana i synnerhet, så är de ju inte det. Sedan så är det ju mer TOC, dvs Total Cost of Ownership, man skall titta på och inte inköpspris när man pratar elbilar. Men, men, så är verkligheten och det blev ingen elbil, eller tjänstebil alls för den delen, då jag blev lite avig och helt enkelt förkunnade att jag köper min egen bil. Sagt och gjort så har jag därefter letat med ljus och lykta efter en lämplig bil att inhandla och det har tagit mig tills nu innan jag lyckats komma fram till ett potentiellt köp. Sitter därför nu på nattåget ned till GBG för lite jobb på head office imorgon och sedan, förhoppningsvis, ett inköp av funna bil på torsdag. Vad det är för en kärra? Återkommer med det ifall det nu blir ett köp.

Mystery Car Fotografier, bilder och bildbanksfoton - iStock

Projekt No.1 – ??? [Tidigare Projekt #10, A, I och 1]
Projekt No.2 – Exercise [Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H, III och Fit For the Future] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8
Projekt No.3 – Supellex [Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D, IV och Easy Livin’] – del 1del 2del 3
Projekt No.4 – Venatus [Tidigare Projekt #16, F, VI och Retro] – del 1del 2del 3del 4del 5
Projekt No.5 – Amare [Tidigare Projekt #5 ”A Change of Heart”] – del 1del 2del 3, del 4
Projekt No.6 – Opus [Tidigare Projekt #18 ”A Leap of Faith”, G och V] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 1
Projekt No.7 – ???
Projekt No.8 – Villa – del 1
Projekt No.9 – Vehiculum [Tidigare Projekt E] –  del 1del 2del 3del 4del 5, del 6, del 7, del 8, del 9