För ett par år sedan så hade jag ett projekt som sträckte sig över fem delar som jag kallade Winter’s Heart. Inläggen som sådant var för ett skoterprojekt som sedan övergick till att sälja skotern jag hade till att leta reda på en ny. När jag avslutade projektet i den femte delen så var det med att jag köpt mig en skoter, en skoter som jag fortfarande har i min ägo. Den har nu börjat gått några mil och under sommaren så har jag påbörjat en smärre upprustning av maskinen så den skall vara fit for fight i vinter. I juni så lämnade jag iväg dynan om omklädning då den spruckit en del, i augusti så tog jag ut boggien för att byta alla hjullager och slides samt montera nya isrivare + extra boggiehjul och nu i helgen så rev en vän och jag motorn för att ge skotern nya kolvar. Det visade sig vara i grevens tid som det gjordes då de gamla kolvringarna visade sig inte hålla tätt och kolvarna därigenom var rejält svarta. Nu återstår bara en till uppdatering, nämligen att byta fjäder och vikter i primärvariatorn, sedan skall den väl vara i ett strålande skick. Visst, den skall få en ny rem och nya stift med, men det är ju mer slitageprylar så det räknas inte riktigt. Kanske blir det även en sadel- och en tunnelväska från Chris Burandt, men det är bara kanske.

Projekt No.1 – ??? [Tidigare Projekt #10, A, I och 1]
Projekt No.2 – Exercise [Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H, III och Fit For the Future] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8
Projekt No.3 – Supellex [Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D, IV och Easy Livin’] – del 1del 2del 3
Projekt No.4 – Venatus [Tidigare Projekt #16, F, VI och Retro] – del 1del 2del 3del 4del 5
Projekt No.5 – Amare [Tidigare Projekt #5 ”A Change of Heart”] – del 1del 2del 3del 4, del 5
Projekt No.6 – Opus [Tidigare Projekt #18 ”A Leap of Faith”, G och V] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 15del 16
Projekt No.7 – ???
Projekt No.8 – Villa – del 1
Projekt No.9 – Vehiculum [Tidigare Projekt E] –  del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8, del 9
Projekt No.10 – Hiems [Tidigare Projekt #4 ”Winter’s Heart” och II]– del 1del 2del 3del 4del 5, del 6