I föregående del i denna bloggserie så lovade jag att återkomma med vad det var för bil jag skulle åka och kika på ifall det blev ett inköp, Vilket det blev. Som ni kanske redan listat ut utifrån namnet på detta inlägg så blev det givetvis en Ford (ja, det är en av deras gamla slogans). Det inhandlades en bättre begagnad Kuga av årsmodell 2011, som hittills har fungerat (ta i trä) över förväntan faktiskt. Skall inte påstå att Kuga varit en bil jag direkt varit så där intresserad av tidigare, men det är ju ändå en Ford och av någon outgrundlig anledning så har jag liksom fastnat för dem. Precis som min morfar gjorde. Under hela min livstid, medan han levde, så vurmade han för och körde Ford, vilket måste smittat av sig på mig. Eller så fick jag ärva Ford-genen från honom, vem vet. Är på det stora hela nöjd med köpet, eller jag är nöjd med själva köpet, men som vanligt med fordon man köper så vill man ju anpassa den efter sina behov. Precis så är fallet även här och diverse smärre uppdateringar har gjorts och kommer fortsätta göras, men det tar vi i nästa inlägg.

Projekt No.1 – ??? [Tidigare Projekt #10, A, I och 1]
Projekt No.2 – Exercise [Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain”, H, III och Fit For the Future] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8
Projekt No.3 – Supellex [Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View”, D, IV och Easy Livin’] – del 1del 2del 3
Projekt No.4 – Venatus [Tidigare Projekt #16, F, VI och Retro] – del 1del 2del 3del 4del 5
Projekt No.5 – Amare [Tidigare Projekt #5 ”A Change of Heart”] – del 1del 2del 3del 4del 5, del 6
Projekt No.6 – Opus [Tidigare Projekt #18 ”A Leap of Faith”, G och V] – del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12del 13del 14del 15del 16
Projekt No.7 – ???
Projekt No.8 – Villa – del 1
Projekt No.9 – Vehiculum [Tidigare Projekt E] –  del 1del 2del 3del 4del 5del 6del 7del 8del 9, del 10
Projekt No.10 – Hiems [Tidigare Projekt #4 ”Winter’s Heart” och II]– del 1del 2del 3del 4del 5del 6